top of page
DSC07352 Ludvig Crohns.jpg

Café Åkersbro

Två somrar har vi drivit vårt utomhuscafé här på Åkersbro. Snart är äntligen Ladan färdigrenoverad och då öppnar vi vårt café här. Det betyder att vi kan även kan erbjuda platser inomhus och eftersom vi har ett riktigt kök så hoppas vi kunna bredda vårt sortiment. Öppettiderna varierar efter säsong men vi kommer att ha öppet vissa helger och hela sommaren, från midsommar till början av augusti. 

 

Öppning beräknas till våren 2023. Följ oss gärna på sociala medier för att se hur arbetet fortskrider. Du kan också ansluta dig till Åkersbros vänner här.

Åkersbro_Detaljer_Kanoterna vid kanalen.jpg

Ladan blir en lokal mötesplats

Förutom att vi skapar ett co-working space i Ladan så är det även här vi kommer att ha vårt café. Här finns planer på att servera frukost på vardagarna, kanske nätverksfrukost, yogafrukost eller frukost efter någon av våra träningar.

Vissa dagar vill vi ha öppet för lunch men framför allt kommer vi satsa på helgerna och sommaren. I cafét ska vi servera bryggkaffe och espressokaffe. Vi vill ha fokus på vällagat från grunden och prioriterar lokala leverantörer.

Fika och bröd kan komma från våra lokala Åkersberga-företag; Camumma och Serenas bageri. Ibland bakar vi gärna själva.

Vi använder egna äpplen, rabarber, hallon, vinbär och självklart honung från vår granne, ”Honung från Åkersbro”.

Vår äppelmust kommer från Roslagens Musteri här i Åkersberga.

Vi ordnar också marknader här och då samarbetar vi med kreativa, lokala företagare med fokus på kvalitet och hantverk.

bottom of page