top of page
Åkersbro_Skylt_Kajak och kanot.jpg

Aktivera dig

Vi kan arrangera flera olika aktiviteter här på Åkersbro. Förutom paddling kan du se flera exempel nedan. Flera gånger i veckan är det YOGA i Ladan, se tider och boka här.

Exempel på aktiviteter vi kan ordna i samband med er konferens eller ett event.

Laga mat med kock
Yoga

Styrkepass inomhus
Utomhusträning
Bastu
Bada isvak
Hjärt- och lungräddningskurser
Whiskey, vin, öl, choklad/ostprovning
Målarkurser
Lettering (att texta, t ex kalligrafi)

Workshop kransbindning, binda buketter etc.
Sticka & virka
Skärgårdsturer

Kontakta oss för att planera din vistelse.

DSC06793.jpg

Kanot/kajak och SUP-uthyrning

Vi ligger precis intill Åkers kanal på Norrö vid den lilla träbron. Härifrån tar ni er längs Åkers kanal, upp i Garnsviken och vidare längs fina Långhundraleden. Här är det lugnt och tryggt att paddla, leka och bada. Det tar cirka 20 minuter att paddla upp till Garnsviksbadet härifrån. Köp med er fika eller sitt här hos oss. Ni kan hyra 2, 4 eller 8 timmar eller varför inte hyra ett dygn och ta med tält och övernatta längre upp i Garnsviken. Fråga oss så får ni tips på turer och vi tillhandahåller även kartor.

Vi erbjuder rabatterade priser för skolklasser och föreningar, hör av er för en prisuppgift. 

Välkomna till Åkersbro, en familjevänlig oas vid Åkers kanal.

Våra produkter

20210702_194750.jpg
Kajak

Vi har fyra olika storlekar på våra kajaker. Två olika enmanskajaker och två typer av dubbelkajaker. Dubbelkajakerna är perfekta för familjen eller om du vill ta med dig en hund. Alla våra kajaker är smidiga, stabila och trygga allround-kajaker som lämpar sig för paddling i såväl stökigt skärgårdsvatten som i lugnare insjövatten. Det finns plats i kajakerna att förvara mobiltelefon, matsäck och annat som man vill ha med sig.  Flytväst, kapell och paddel ingår.

Kanot

Våra kanoter är av märket Linder, modell: Inkas 525. Kanoten är godkänd för tre vuxna personer, upp till 400 kg. Det finns plats för två extrasäten så totalt fyra personer, varav ett barn. Kanoten är en stabil familjekanot som rymmer mycket packning.

När ni hyr hos oss ingår alltid två paddlar samt flytvästar. Vi har begränsat antal barnflytvästar. För att vara säkra på att få en, bocka i det i samband med er bokning eller ta med egen.

SUP

Våra SUP:ar är en lätt och populär typ. De är lite bredare och känns mycket stabila. De har ett brett användningsområde, de kan användas till att glida runt med vänner och familj, som ”badbrygga” och även som träningsredskap eller till yoga. Det finns en fena på undersidan som ger bra kursstabilitet. Fenan sätts på och tas av mycket enkelt. Det finns ett nät på ovansidan för lite packning. 
Flytväst och paddel ingår.

bottom of page