top of page
ladan vinter_edited_edited_edited.jpg

Ladan

Snart öppnar vi vårt co-working space i Ladan. Vi kommer att ha ca 24 platser fördelat på två plan. Vill du jobba ostört väljer du att sitta på övervåningen. Alla platser är öppna och du väljer den plats som är ledig när du kommer. Plats garanteras genom att du bokar och betalar via vår bokningssida. 

I Ladan finns fullt utrustat kök, mysiga sittplatser, café, ytor för umgänge, skrivare och internet. Behöver du ett konferensrum så kan du boka Magasinet.
 

Öppning beräknas till våren 2023. Följ oss gärna på sociala medier för att se hur arbetet fortskrider. Du kan också ansluta dig till Åkersbros vänner här.

Co-working space i Ladan

Så snart vi är tillräckligt klara, kanske april?, för att öppna vårt co-working space,

vill vi ha människor som sitter här och jobbar och utvärderar vår nya plats! Vi kommer
därför att ge er 50 % på våra ordinarie priser för co-working ända till den 31 augusti. 
Maila oss om du är intresserad  så berättar vi mer!

Åkersbro_Skylt.jpg

Dagpass

250 kr ex moms
Plats måste bokas via vårt bokningssystem, kan bokas samma dag

Foto Richard Hedlund.jpg

Klippkort

1 575 kr ex moms
Åtta valfria dagar som gäller i 2 månader, plats måste bokas i vårt bokningssystem,
kan bokas samma dag

Åkersbro_Aktiviteter_Cykel.jpg

Månadsabonnemang

3 150 kr ex moms
Plats behöver inte bokas,
du är alltid garanterad en plats

Åkersbro_Detaljer_Baksidan Gröna Fönsterluckor.jpg

Nu skapar vi en plats för
nya möten.

Renoveringen

Den 29 januari 2021 och vi satt hos mäklaren och skrev kontrakt med inflyttningsdatum 30 mars 2021.

För att kunna göra verklighet att vår dröm med ladan så var vi först tvungna att renovera den. Det fanns inget vatten indraget, isoleringen var dålig och på många ställen var det hål rakt in och det fanns inga riktiga golv. När vi började riva hittade vi rester från en gammal svinstia och de flesta vet att de förra ägarna hade hönsgård på ena hörnan. (Hönsen har nu flyttat till några andra grannar här på Norrö.)

Vi var tvungna att anlita en tillgänglighetskonsult för att få bygglov för det som vi ville använda ladan till och många timmar gick åt till att läsa på och lära sig om hur brandskyddsreglerna fungerar. Det finns mycket regler och lagar kring utrymningsvägar. Tack och lov!

Ventilation var en annan sak som vi var tvungna att tänka på och det blev utmanande att få plats med alla stora rör men viktigt för ett ställe som ska rymma många människor samtidigt!

 

Samtidigt som ritningar skapades för bygglovet så började vi tömma och riva ur. Först hjälpte vi förra ägaren att tömma ladan på saker. Vi sorterade och sparade och slängde. Vi har rivit och rivit och rivit. Så många lager av gammal isolering, spånskivor, plankor, gamla dörrar och gamla eldragningar.

 

Efter många timmars slit kunde vi äntligen börja med lite uppbyggnad. I juni 2021 började vi så smått med grunden. Med hjälp av snickare började vi gjuta för grunden samt att de var tvungna att staga upp ladan för att den inte skulle falla isär. Sen dess har renoveringsresan varit i full gång för det mesta. Nedan kan ni se lite bilder från renoveringen.

bottom of page